08 Mayıs 2022 09:41

Güldür Güldür'ün Nureddin Nebati skeci yayımlanmadı

Komedi programı Güldür Güldür'ün Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin taklidi ile ekonomiye dair skeci, duyurusunun yapıldığı gün yayımlanmadı.

Güldür Güldür'ün fragmanından ekran görüntüsü

Paylaş

Komedi eğlence programı Güldür Güldür, yayımladığı fragmanda Bakan Nureddin Nebati'nin taklidine ve gündem olan bazı sözlerine yer vermişti ancak yayımlanan bölümde Bakan Nebati skeci yer almadı.

Skecin yer aldığı ve dün (cumartesi) akşam yayımlanacak bölümün tanıtımı, Show TV'de ve Güldür Güldür'ün Youtube hesabında yayımlanmıştı.

SANSÜR TEPKİSİ

Yayımlanan bölümde ise Bakan Nebati'nin taklidinin olduğu skeç yer almadı. Sosyal medya kullanıcıları programa sansür uygulandığını dile getirdi.

Bakan Nebati’li skecin daha sonra yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmezken, Show TV’den konu hakkında bir açıklama gelmedi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de konuya ilişkin bir sosyal medya paylaşımında bulundu. Özel paylaşımında, "Türkiye'yi öyle bir noktaya getirdiler ki politik mizaha bile sansür uygulanıyor. Mizahtan, güldürüden, eleştiriden korkan bir iktidar artık tükenmiştir, yolun sonundadır" diyerek tepki gösterdi.

(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Tütünçiftlik Sahili’nde denizanası istilası

SONRAKİ HABER

Doğal gaz müjdesinden bu yana geçen 20 ayda faturalar ikiye katlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa