15 Mayıs 2022 08:08

Güldür Güldür hem Bakan Nebati’yi hem de iktidara yakın gazeteleri tiye aldı

Güldür Güldür Show'un tanıtımında yer alan ancak geçen hafta yayımlanmayan Nureddin Nebati skeci bu hafta yayımlandı. Programda iktidara yakın gazeteler de tiye alındı.

Güldür Güldür'ün fragmanından ekran görüntüsü

Paylaş

Show TV’de yayımlanan Güldür Güldür programının yeni bölümünde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve iktidarı yakın gazeteler tiye alındı.

Nureddin Nebati'nin taklidinin yapıldığı skeç programın tanıtımında yer almış fakat son bölümde ekranlara gelmemişti. Programın dünkü bölümünde söz konusu skece yer verildi.

"GÖZLERİNDE ZAM GÖRÜYORUM"

Bakan Nebati'nin gündem olan "Gözlerime bakın, ne görüyorsunuz" sorusuna skeçte bir karakterin "Mazota zam görüyorum" yanıtı vermesi büyük alkış aldı.

Bakan Nebati, Twitter hesabından skeci paylaşarak “Keyifle izledim, güldüm ve eğlendim ama gözlerimdeki ışıltıyı göremedim” diye yazdı. Bu paylaşıma Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahin Kalın da "Işıltı işte şimdi güldür güldür geldi" yanıtını verdi.

Güldür Güldür Show hesabından Bakan Nebati'ye verilen yanıtta ise "Mizaha yaklaşımınız ve paylaşımınız için teşekkür ederiz. Bir sonraki skece bekleriz" denildi. Nebati ise "Elbette, memnuniyetle. İlk fırsatta geleceğim inşallah" dedi.

"TUVALET KAĞIDI YERİNE BUNLARI KULLANABİLİRİZ"

Ayrıca dün akşamki bölümde iktidara yakınlığıyla bilinen gazeteler de tiye alındı. Vatandaşın ekonomik sıkıntılar çekmesine rağmen gazetelerde, "Panda yavruladı, ekonomide altın çağ, Almanya bizi kıskanıyor" manşetlerine yer verildiği aktarıldı. Gazete başlıklarının okunmasının ardından uzun süre seyircilerden alkış alan sahnede, "Tuvalet kağıdına gerek yok, bunları kullanabiliriz" denildi. 

(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

EMEP Bölge Örgütünden Kürt Dil Bayramı açıklaması: Kürtçenin korunması için mücadeleye

SONRAKİ HABER

On binlerce EYT’li Maltepe'den seslendi: Çıksın artık bu yasa!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa