24 Mayıs 2022 01:17

Konser yasakları yayılıyor: Apolas Lermi'nin de iki konseri engellendi

Metin, Kemal Kahraman, Aynur Doğan, ve Niyazi Koyuncu'nun ardından Apolas Lermi'nin de Denizli ve Bostancı'da vereceği iki konser engellendi.

Fotoğraf: www.apolaslermi.com/

Paylaş

Aynur Doğan, Metin-Kemal Kahraman konserlerinin belediye ve kaymakamlık tarafından engellenmesinin ardından bugün iki sanatçının daha konseri engellendi. Akşam saatlerinde Niyazi Koyuncu, konserinin AKP'li Pendik Belediyesi'nce engellendiğini duyurmuştu. Ardından ise Karadenizli sanatçı Apolas Lermi de iki konserinin iptal edildiğini açıkladı.

Lermi Twitter'dan şu açıklamayı yaptı:

"Malum kişinin beni hedef gösteren açıklamaları ve paylaşımları sonucu 29 Mayıs Denizli konserimiz Pamukkale Belediyesi tarafından, 11 Haziran Bostancı konserimiz organizasyon tarafından iptal edilmiştir. Son günlerde hakkımda çıkan yalan haberlerle ilgili bir açıklama yapacağım."

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile birlikte kendilerini ülkücü olarak tanımlayan kişilerin hedef göstermesinin ardından Matthaios Tsahouridis'in Trabzon'daki konseri iptal edilmişti. Apolas Lemi de bu gelişme üzerine Trabzon'daki şampiyonluk etkinliğinde sahneye çıkmayı reddetmişti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 19 Mayıs etkinliğinde sahneye çıkan Apolas Lermi'yi de hedef gösterildi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

12 Eylül'den sonra "Her köye bir cami"ydi, şimdi Dersim'in çeşitli yerlerine "asimilasyon merkezleri"

SONRAKİ HABER

Urfa’da ihalelerde usulsüzlükler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa