21 Haziran 2022 22:57

Beyaz TV'de "cin çıkaran" Pelin Hürman: Reklamın iyisi kötüsü olmaz, büyü bozmadan ücret alıyorum

Beyaz TV yayınındaki performansıyla ve "cinleri" 1,5 ila 4,5 dakika arasında çıkardığı iddiasıyla gündem olan Pelin Hürman, "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" diyerek büyü bozmadan para aldığını açıkladı.

Pelin Hürman | Ekran görüntüsü, Beyaz TV'nin 'Her Açıdan' programından alınmıştır.

Paylaş

Kendisini "Metafizik uzmanı" olarak tanıtan Pelin Hürman, Beyaz TV yayınındaki performansı ve "cinleri" 1,5 ila 4,5 dakika arasında çıkardığı iddiasıyla sosyal medyada gündem olması üzerine açıklama yaptı. "Reklamın iyisi kötüsü olmaz, emeğimle gelemediğim yerlere iki saatte geldim" diyen Hürman, büyü bozmadan para kazandığını açıkladı.

Beyaz TV'deki "Her Açıdan" programına katılan Pelin Hürman, "Sağdan sola donat" sözleriyle sergilediği performansın ardından "içine cin girdiğini" düşünenlerin kendisine başvurması gerektiğini söylemişti. 

Yayında "Bir buçuk dakikada çıkartırım, kahvemi çayımı içer giderler” gibi ifadelerini kullanan Hürman, sosyal medyada gündem olan yayınla ilgili açıklama yaptı.

Kendisine eleştirenlere "Allahsız, kitapsız" diyen Hürman, yayımladığı videoda özetle şunları söyledi:

"Dünden beri ben konuşuluyorum. Güneş balçıkla sıvanmaz. Ben kendi videolarımda asla musallat çıkarma işlemi paylaşmadım. Öyle şeylere de karşı olan biriyim. Son çıktığım programdaki asla cin çıkarma seansı değildi. O bir davetti. Bedenin içerisinde olanlara, bedenin içinde ya da etrafındaysa sıkıntı, yıllarca psikiyatrist gezip ilaç kullanıp sıkıntılarına çözüm bulamazlarsa kendilerine farkındalık göstermeye çalıştık. Benim haramzade üfürükçü olmadığımı beni tanıyanlar çok iyi biliyor. Bakımlardan asla ücret almıyorum. Bedenden çıkartma işleminden asla ücret almıyorum. 6 ay 7 ay uğraştığım işlemlerden ücret alıyorum. Bir büyü olayı varsa bunlardan ücret alıyorum. Benim ilmimde olan başka biri olsa zengin olmuştu. Yandaş değilim. Reklamın iyisi kötüsü olmaz. Ne güzel bir anda bütün kitleye ulaştım. Sıkıntısı olanlar beni araştırdı bana destek telefonları geldi. Sözlerimin arkasındayım... Bu işime devam edeceğim... Şöhret ve para için kapanmadım. Bu yorumları yapanları Allahsız kitapsız... Din tüccarı değilim. Siyasi bir bağım yönüm yok. Bir cemaate de üye değilim. Emeğimle bu kadar zamandır gelemediğim yerlere 2 saatte geldim." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Tonlarca zehir üretecek çimento fabrikasından köylülere dava

SONRAKİ HABER

Ercüment Akdeniz: Sendikaların parti gözetmeden kendi tutum belgelerini yayınlaması gerekiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa