27 Haziran 2022 15:39

Fatih Erbakan'dan nefret söylemleri: LGBT sapkınlığı; deizm, ateizm gibi felaketler…

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, eşcinselleri nefret söylemiyle hedef aldı, "dış güçlerin cinsiyetsiz bir toplum istediğini" iddia etti; deizm ve ateizm için "Felaket" dedi.

Fatih Erbakan (ortada) | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Şanlıurfa İl Başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısında eşcinselleri nefret söylemiyle hedef aldı, "dış güçlerin cinsiyetsiz bir toplum istediğini" iddia etti; deizm ve ateizm için "Felaket" dedi. Kadınlara yönelik 6284 sayılı kanunun da kaldırılmasını istedi.

Konuşmasının başında "Milli Görüş zihniyetiyle dil, din, ırk ve mezhep gözetmeksizin her kesimden insanı kucaklamaya geldiklerini" öne süren Erbakan, devamında ise hem cinsiyet hem cinsel yönelim hem de inanç üzerinden ayrımcılık yapıp nefret söylemlerinde bulundu.

EĞİTİMDE DİNSELLİĞİN ARTMASINI İSTEDİ

Eğitimde dinselliğin daha da artması gerektiğini savunan Erbakan, "Materyalist ve dünyacı bir müfredat gençlerimizi perişan ediyor" sözlerini sarf etti.

DİJİTAL PLATFORMLAR DAHİL MEDYANIN "ISLAH EDİLMESİ" GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ

Medyanın "ıslah edilmesi" gerektiğini savunan Erbakan, "Yarışma programları, diziler, ücretli dijital ortamlar gençlerimizi felakete sürüklüyor. Sadece müstehcenlik değil iktidara yakın kanallarda yayınlanan dizilerde dayatılan yaşamlar gençlerimizi zehirliyor" diye konuştu.

6284 SAYILI KANUNU HEDEF ALDI

Fatih Erbakan, konuşmasının devamında da aile içi şiddet ve kadına yönelik şiddet suçlarının önüne geçmek amacıyla 20 Mart 2012'de yürürlüğe giren 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'u hedef aldı. Erbakan, söz konusu kanun için "Batıdan ithal kadını koruyacağım derken yuvaları yıkan 6284 sayılı kanun gibi kanun ve düzenlemelerin kaldırılmalı" dedi.

LGBTİ İÇİN "SAPKINLIK", ATEİZM VE DEİZM İÇİN "FELAKET" DEDİ

"Deizm, ateizm gibi felaketler gençler arasında almış başını gidiyor" sözlerini sarfeden Erbakan, eşcinsellere yönelik de nefret söyleminde bulundu. "Dış güçlerin cinsiyetsiz bir toplum istediğine" dair komplo teorisini dile getiren Erbakan, şunları söyledi:

"LGBT sapkınlığı dış güçler eliyle toplumumuzun dibine bir dinamit olarak yerleştirilmek isteniyor. Cinsiyetsiz ailesiz bir toplum isteniyor. Bu LGBT sapkınlığına ecdat yadigarı, İslam’a bin sene bayraktarlık etmiş bu topraklarda geçit vermeyeceğimizi bununla mücadele edeceğimizi bütün Türkiye’ye ilan ediyoruz.” (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Emek Gençliği: Ucuz ekmeğe 'öğrenciyi sömür' formülü

SONRAKİ HABER

Darbedilen ve gözaltına alınan gazeteciler anlattı: Hak arayanları görüntülememiz bizi polisin hedefi yapıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa