10 Temmuz 2022 16:56

İBB Başkanı İmamoğlu, İstanbul'daki sağanak ve su baskınlarına dair açıklama yaptı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'da gece başlayan sağanak ve sonrasında yaşanan su baskınlarına dair açıklamada bulundu.

Fotoğraf: Arife Karakum/AA

Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte tüm gece etkili olan sağanak ve sonrasında yaşanan su baskınları hakkında açıklamada bulundu, "İstanbul’a bir gecede, ortalama Temmuz yağışının 5 katı yağış düştü. 3 yıldır altyapı çalışması yaptığımız hiçbir noktada sorun yaşanmadı" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentte tüm gece etkili olan sağanak ve pek çok yerde yaşanan su baskınlarına dair Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, paylaşımında "İstanbul’a bir gecede, ortalama Temmuz yağışının 5 katı yağış düştü. 3.179 personelimiz olağanüstü yağışın yarattığı sorunlara müdahale ettti. Şu an 360 personelimiz sadece Haramidere’de çalışmaya devam ediyor. 3 yıldır altyapı çalışması yaptığımız hiçbir noktada sorun yaşanmadı. Bayram günü ikindi saatlerinde ailemle il dışındaydım. Sabaha karşı 03.30’dan itibaren yağışı takip ettim, ekipleri yönettim. 3 binden fazla emekçi ve yöneticilerimle koordine olduk. İstanbul sıradışı bir yağışı az sorunla atlatmıştır. Tüm hemşehrilerime huzurlu bayramlar dilerim." ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Toprak: Kurban kesiminin her aşamasında risk kontrolleri yapılmalı

SONRAKİ HABER

Ortaca Devlet Hastanesi sağlık emekçileri: Eylemlerimiz nitelikli sağlık hizmeti için

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa