13 Temmuz 2022 11:07

Denizli'de bir kadın ayrıldığı erkek tarafından katledildi

Denizli'de Emin Yalçın ayrıldığı Erdal Yalçın tarafından katledildi. Erdal Yalçın kadının sevgilisi olduğunu iddia ettiği Mehmet Aksoy’u da öldürdü.

Fotoğraf: MA

Paylaş

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, Erdal Yalçın (39), kendisinden ayrılan Emine Yalçın (38) ile sevgilisi olduğu iddia edilen Mehmet Aksoy’u (33) tüfekle öldürürken, Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy’u da (51) ağır yaraladı.

Erdal Yalçın kendisinden ayrılan Emine Yalçın'ı ve sevgilisi olduğu iddia ettiği Mehmet Aksoy’un evine geldi. Erdal Yalçın, yanında getirdiği pompalı tüfekle Emine Yalçın ile Mehmet Aksoy'a ve Aksoy'un annesi Gülperi Aksoy’a art arda ateş etti. Daha sonra Erdal Yalçın olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine eve gelen çevredekiler, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 AĞIR YARALI 

Olay yerine ulaşan sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen Emine Yalçın ve Mehmet Aksoy hayatını kaybetti. Ağır yaralı olan ve ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan Gülperi Aksoy'un ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan polis ekipleri katil zanlısı Yalçın’ı tüfekle birlikte yakalayıp, gözaltına aldı. Olay yerinde jandarma ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası hayatını kaybeden Emine Yalçın ile Mehmet Aksoy’un cenazeleri otopsi için Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TÜİK: İnşaat maliyetleri yıllık yüzde 105,73 arttı

SONRAKİ HABER

Bayram tatilinde yaşanan trafik kazalarında 31 kişi hayatını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa