18 Temmuz 2022 19:18

CHP'li Öztrak'tan KYK borcu açıklaması: Gençleri görmek için bizi mi beklediniz?

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, "Genel Başkan'ımız, gençlere 'KYK borçlarının faizini ödemeyin, biz gelince sileceğiz' dedi. Beylerin paçaları tutuştu. Aklınız bugüne kadar neredeydi" dedi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Genel Başkan'ımız, gençlere 'KYK borçlarının faizini ödemeyin, biz gelince bu faizleri sileceğiz' dedi. Beylerin yine paçaları tutuştu. Akıllarına birdenbire KYK borçları geldi. Allah aşkına aklınız bugüne kadar neredeydi? Gençlerin KYK borcunu görmek için bizi mi beklediniz" dedi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. Toplantı devam ederken açıklamada bulunan CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak, AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın KYK borçlarının sadece ana para kadarki kısmının ödeneceği duyurusuna değindi.

Öztrak, şunları dile getirdi:

"Genel Başkan'ımız, gençlere 'KYK borçlarının faizini ödemeyin, biz gelince bu faizleri sileceğiz' dedi. Beylerin yine paçaları tutuştu. Akıllarına birdenbire KYK borçları geldi. Allah aşkına aklınız bugüne kadar neredeydi? Gençlerin KYK borcunu görmek için bizi mi beklediniz? Bakalım bu akşam göreceğiz, Genel Başkan'ımızın dediğini yapıp KYK faiz borçlarını hepten silecekler mi? Yoksa burada da yine eksik iş yapıp trolleriyle algı oluşturmaya mı çalışacaklar? Ne diyelim, taklitler aslını yaşatır. Onun için biz iktidara gelir gelmez, milletten alınanları tastamam milletimize geri vereceğiz." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

KYK borçları kararının ardından Kılıçdaroğlu'ndan ilk paylaşım: EYT loading...

SONRAKİ HABER

Can Candan'ın Boğaziçi'ndeki "görevine son verilme" kararı iptal edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa