11 Ağustos 2022 17:43

Nebati'nin konuşması sosyal medyaya sızdırıldı: Ya şu ÖTV’yi artıralım da şeyi biraz kıralım

Ekonomi Bakanı Nureddin Nebati'nin basına kapalı toplantıda yaptığı konuşma sızdırıldı. Nebati, Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek ÖTV'yi artırmayı düşündüklerini söyledi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin basına kapalı toplantıda yaptığı konuşma sosyal medyada yayımlandı. Nebati toplantıda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, otomobilde ÖTV'yi artırmayı düşündüklerini söyledi.

Bakan Nebati'nin İstanbul’un Ümraniye ilçesindeki basına kapalı bir toplantıda yaptığı konuşma sosyal medyaya sızdırıldı.

Söz konusu videoda Nebati şu ifadeleri kullandı:

“‘ÖTV artırımına mı gitsek’ dedik bu genel başkan (Kemal Kılıçdaroğlu) yanlış anlamış bizi; yanlış dinlemiş. ‘ÖTV indirilecek’ dedi. ‘ÖTV indirilecek’ deyince de millet araba almamaya başladı. Almamaya da devam etsin. (Gülüşmeler) Biz kendi aramızda demedik mi ‘Ya şu ÖTV’yi artıralım da şeyi biraz kıralım."

CHP lideri Kılıçdaroğlu, 25 Temmuz'da sosyal medya hesabından yayımladığı videoda “İktidara geldiğimizde halkımızın en çok rağbet gösterdiği araç segmentlerinde ÖTV’yi çizeceğiz” demişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Portakal Plastik'te örgütlenen Petrol-İş: Sendika, Portakal Plastik'e girecek

SONRAKİ HABER

Fabrikada tek adam düzeni son bulsun

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa