25 Ağustos 2022 22:12

Sosyal medyada Gülşen'in tutuklanmasına tepki

Gülşen'in tutuklanması sonrası sosyal medyadan tepki yağdı. AKP iktidarı döneminde verilen skandal kararları sıralayan siyasiler, sanatçılar ve aydınlar Gülşen'e destek verdi.

Fotoğraf: AA

Paylaş

Şarkıcı Gülşen, nisan ayında verdiği bir konser sırasında imam hatipli" dediği arkadaşıyla ilgili kullandığı ifadeler nedeniyle açılan soruşturmada sonucu tutuklandı. Gülşen'in tutuklanma haberi sonrası sosyal medyada tepkiler yükseldi.

Gülşen daha önce de sahne performansı ve kıyafetleri üzerinden hedef gösterilmişti.

AKP iktirdarında yaşanan hak ihlalleri, hukuksuz uygulamalar ve skandal kararları sıralayan birçok siyasi, sanatçı, aydın ve kadın örgütleri Gülşen'e destek verdi.

Öte yandan Fenerbahçe taraftarı da UEFA play-off turu maçında attığı takımlarının attığı 3. golden sonra Gülşen'in şarkısını söyleyerek destek verdi.

İşte Gülşen'in tutuklanmasına tepki gösteren paylaşımlardan bazıları:

İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas da yazısında Gülşen'in tutuklanmasına dair "İyi de apar topar gözaltı kararı aldırıp evinden kadını mevcutlu şekilde adliyeye getirerek tutuklamak nedir, anlayabilen var mı? Saçmalayan herkesi tutuklayacak mıyız? Bırakın cezasını toplum versin.." diye yazdı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Üniversiteliler Gençlik Kampı'nda mücadele deneyimlerini paylaştı

SONRAKİ HABER

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri 404'üncü kez sırtlarını rektörlüğe döndü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa