27 Ağustos 2022 09:25

Gülşen'in videosunu ilk kez TikTok'ta paylaşan hesap buhar oldu

Gülşen’in tutuklanmasına gerekçe yapılan kısa videoyu TikTok'ta ilk kez paylaşan genç, hesabını bir anda kapattı. 

Fotoğraf: AA

Paylaş

Odatv, Gülşen’in tutuklanmasına gerekçe yapılan kısa videoyu TikTok'ta ilk kez paylaşan hesabın Emre Arslan olduğunu aktardı. Hesap, video paylaşıldıktan sonra kapandı. 

Gülşen’in nisan ayında "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor", sözlerinin yer aldığı bir video medyada paylaşıldı. Twitter'da yükselen tepkilerin ardından Gülşen hakkında soruşturma açıldı, gözaltına alındı ve tutuklandı. 

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Toygun Atilla, "Tiktok’taki esrarengiz hesap... Gülşen'in videosu neden 5 ay bekletildi" başlıklı yazısında videoyu paylaşan hesaba dair bilgiler aktardı: 

"Peki kimdi o kısacık videoyu paylaşan ve Türkiye gündemini değiştiren. Odatv ekibi bunu araştırdı. Şef editörümüz Caner Taşpınar ve editör arkadaşımız Uğur Can Biçer ilk günden itibaren bu paylaşımın peşine düştü. TikTok'ta Gülşen'in o kısacık videosunu paylaşan Emre Arslan adlı bir gençti. Videoyu paylaşır paylaşmaz, bir anda sosyal medyada yayılmış, hızla twittera düşmüştü. Twitter'da bir anda oluşan öfke... Sonrası malum... TikTok'ta Gülşen paylaşımını yapan genç, bir anda hesabını kapattı. Buhar olup uçtu." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sezgin Baran Korkmaz davasında deliller için gizlilik kararı alındı

SONRAKİ HABER

Kalıcı oje için 'deri kanseri' uyarısı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa