03 Eylül 2022 17:38
Son Güncellenme Tarihi: 03 Eylül 2022 18:48

Galatasaray Adası'na silahlı saldırıyla ilgili inceleme başlatıldı

Gatasaray Spor Kulübü, dün akşam saatlerinde Galatasaray Adası'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla ateş açıldığı açıkladı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Gatasaray Spor Kulübü, dün akşam saatlerinde Galatasaray Adası'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla ateş açıldığı açıkladı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Galatasaray Adası'na kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahla ateş açıldığı bildirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı belirtildi. Sadece bir camda hasar meydana geldiği aktarılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldığı kaydedildi.

DURSUN ÖZBEK'TEN AÇIKLAMA

GS TV'ye konuşan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, "Bundan önce de TFF'ye yapılan bir saldırı var. Peşinden de Galatasaray Adası'na yapılan saldırı. Özellikle Türk spor basınında yapılan bazı özensiz haberlerin işleri nerelere getireceği konusuna dikkati çekmek istiyorum. Haberleri yaparken dikkatli olalım, azmettirici olmaktan uzakta duralım" ifadelerini kullandı. Özbek, "Emniyet görevlileri geldi, gerekli incelemeleri yaptı. Sonucunu bekliyoruz. Bu hadise inşallah son olur. Söylediğimize, yazdığımıza dikkat edelim. Burası bizim vatanımız. Türk sporu bizim, hepimizin koruması gerekir" diye konuştu.

BEŞİKTAŞ KAYMAKAMLIĞINDAN AÇIKLAMA

Beşiktaş Kaymakamı Önder Bakan, Galatasaray Adası'na silahla ateş edilmesine ilişkin, ''Yapılan araştırmalar ve tanık beyanları doğrultusunda; 'yorgun mermi' olduğu düşünülen mermi ile camın dış kısmına gelen isabet sonucu camda deforme olduğu tespit edilmiştir.'' açıklamasını yaptı. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Erdoğan’dan Yunanistan’a tehdit: İleri gidersen bunun bedeli ağır olur

SONRAKİ HABER

İleri bakmak ve kendini yeniden yaratmak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa