10 Eylül 2022 21:32
Son Güncellenme Tarihi: 19 Eylül 2022 19:40

Mersin'de, boşanma aşamasında olduğu Dilek Karaman'ı öldüren Murat Karaman tutuklandı

Mersin'de Dilek Karaman isimli kadın, boşanma aşamasında olduğu Murat Karaman isimli erkek tarafından tabancayla katledildi. Murat Karaman,

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Mersin'de Murat Karaman isimli erkek, doğum günü nedeniyle kendinde kalan oğlunu almaya gelen boşanma aşamasında olduğu Dilek Karaman'ı tabancayla vurarak öldürdü.

DHA'da yer alan bilgilere göre, Akdeniz ilçesinde özel bir hastanede laborant olarak çalışan Dilek Karaman ile Murat Karaman, bir süre önce boşanma kararı alıp ayrı evlerde yaşamaya başladı. Dava sürerken, Karaman, dün doğum günü olduğu için babasın yanında olan oğlunu almak için K.K.’nin Karacailyas'taki evine gitti. Burada Murat Karaman, yanındaki tabancayı çekip Dilek Karaman'a ateş etti. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Karaman'ın hayatını kaybettiği saptandı.

Dilek Karaman'ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından hastane morguna kaldırıldı. Murat Karaman ise polis ekiplerince yakalanıp, gözaltına alındı.

Cinayetin ardından gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen Murat Karaman çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

"KARDEŞİMİN CAN GÜVENLİĞİ YOK"

Dilek Karaman'ın ağabeyi İsmail Göktaş, “Kardeşim fiziki ve psikolojik şiddete maruz kalıyordu. Ablamı arayıp ‘Dilek’i öldüreceğim sizden biri karşıma çıkarsa onu da öldürürüm’ demiş. Kardeşimin son 2 ayda can güvenliği yoktu. Çocuk karşı tarafın yanında kalıyor. Can güvenliğinden şüphe ediyoruz, devlet korumasına alınmasını istiyoruz” diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TKP "2023 Yeniden" buluşmalarının ilkini İstanbul’da gerçekleştirdi

SONRAKİ HABER

İşçiler sermayenin faturasını reddetmeye hazırlanıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa