18 Eylül 2022 17:33

Hedef gösterilen İranlı Müzisyen Mohsen Namjoo'nun Van konseri de iptal edildi

"Kuran'la dalga geçtiği" iddiasıyla hedef gösterilen İranlı Müzisyen Mohsen Namjoo’nun Van'da 10 Aralık'ta gerçekleştireceği konser de iptal edildi.

Fotoğraf: JAZZNOT/Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Paylaş

İranlı Müzisyen Mohsen Namjoo’nun Van'da 10 Aralık'ta gerçekleştireceği konser iptal edildi, organizasyonun bilet satışları durduruldu.

Hedef gösterilmesinin ardından Bursa ve Konya’da vereceği konserleri iptal edilen İranlı Müzisyen Mohsen Namjoo’nun 10 Aralık'ta Van Nur Tatar Spor Salonu'nda gerçeklecek konseri de Van Valiliği Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından iptal edildi. Biletix'in internet sitesinden konser için yapılan bilet satışları da durduruldu.

Namjoo’nun 2 Aralık’ta İstanbul VW Arena’da, 3 Aralık’ta Bursa Merinos AKKM’de, 7 Aralık’ta Ankara Congresium, 8 Aralık’ta Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde 10 Aralık’ta ise Van Nur Tatar Spor Salonu’nda konser vermesi planlanıyordu.

NE OLMUŞTU?

Daha önce de pek çok müzisyeni ve etkinliği hedef göstererek organizasyonların iptal edilmesi için kampanya yapan "Müdafaa-i İslam Hareketi" adlı oluşum ve Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Mustafa Çopursuz, Namjoo’nun konserinin iptal edilmesi için de kampanya başlattı. Kuran'la alay ettiği gerekçesiyle hedef gösterilen Mohsen Namjoo, "Her zaman ilham kaynağım olan Kur'an-ı Kerim'le asla alay etmedim, O’nu küçük düşürmedim" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Beylikdüzü'nde bir deponun bodrum katında çıkan yangın saatlerdir sürüyor

SONRAKİ HABER

Yargıya Tunç Soyer talimatı | Fatih Yaşlı: İktidarın Osmanlı anlatısında gedik açıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa