24 Eylül 2022 19:38
Son Güncellenme Tarihi: 24 Eylül 2022 22:09

2’nci Kurtuluş Sokak Festivali: Doğaya, sanata, insanlığa özgürlük

Şişli’de Kurtuluş Sokakta “Doğaya, sanata, insanlığa özgürlük” sloganıyla festival düzenlendi.

Fotoğraf: Evrensel

Paylaş

İkinci Kurtuluş Sokak Festivali  "Doğaya, sanata, insanlığa özgürlük" sloganıyla düzenlendi.

"Doğaya, sanata, insanlığa özgürlük!" sloganıyla çağrısı yapılan İstanbul Şişli Kurtuluş Sokak Festivali'nin 2'ncisi bugün gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen festivalde bu yıl da konserler, tiyatro oyunları ve dans gösterileri sahnelendi. Ayrıca farklı atölyelerin ve çocuk etkinliklerinin organize edildiği festival ücretsiz yapıldı.

EVRENSEL İLE DAYANIŞMA ÇAĞRISI

Kurtuluş Sokak Festivalinde konuşan Evrensel Haber Müdürü Cem Şimşek, BİK'in gazetemize yönelik ilan yasağını anlattı; "Sesimizi daha gür, bir arada haykırmamıza yönelik engelleri bir bir aşacağımızı düşünüyorum. Burası bunun adımlarından biridir" dedi.

 

Kurtuluş Mahalle Sakinlerinin organize ettiği festivale, "Geçtiğimiz yıl pandeminin ardından, ne iyi gelmişti tüm Kurtuluş sakinlerine müzik, sanat ve bir arada sokakta eğlenebilmek. Hem yaza birlikte veda etmeye hem de geçen yılkinden daha zorlu geçecek bir kış öncesi moral depolamaya ihtiyacımız var. Karanlığa, festival yasaklarına, neşemizi elimizden almak isteyenlere birlikte eğlenerek cevap vereceğiz yine" sözleriyle çağrıda bulunulmuştu.

(İstanbul/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

İşten atılan işçilerden Koton önünde eylem

SONRAKİ HABER

Howon’da düşük zam teklifi işçilerin sabrını taşırdı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa