11 Ekim 2022 22:50

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a TÜRKEN gökdeleni önünden seslendi: Onunla ne aile konuşulur ne anayasa. Bu konu kapanmıştır

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TÜRKEN vakfının ABD'deki gökdeleni üzerinden seslendi: "Erdoğan kim, anayasa, aile kim... Onunla ne aile konuşulur ne anayasa. Bu konu kapanmıştır."

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun twitter hasabından paylaştığı videodan ekran görüntüsü alınmıştır

Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD ziyareti sırasında TURKEN Vakfı tarafından yapılan gökdelenin önünden AKP'li  Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, başörtüsü çıkışının ardından anayasa değişikliğiyle gelen Erdoğan'a,"Erdoğan kim, anayasa, aile kim... Onunla ne aile konuşulur ne anayasa. Bu konu kapanmıştır" ifadelerini kullandı.

Twitter'da, TURKEN Vakfı tarafından yapılan gökdelenin önünden bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, "Eğer bir aile konuşulacaksa konuşulacak yer burası. Senin ailen burada. Burası New York'un en pahalı yeri Manhattan. Bu da ailenin yaptırdığı gökdelen. Oğlunun kızına gönderdiği paralarla bu gökdelen yapıldı. Yapılmaya devam ediliyor. Sevgili Erdoğan aileyi konuşmak istiyorsan ve gerçekten samimiysen gel buradan başlayalım" ifadelerini kullandı."

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

KILIÇDAROĞLU'NUN "KAÇIŞ PLANI" AÇIKLAMALARI

CHP lideri daha önce de Erdoğan ailesinin TÜRGEV ve Ensar aracılığı ile ABD'ye 1 milyar lira kaçırdığını iddia etmişti. Kılıçdaroğlu daha sonra bu iddialarını "Bu vakıflar üzerinden paraları transfer ettiren, oğlun Bilal Erdoğan. Parayı alan tarafta ise kızın Esra Albayrak var. Kardeş kardeş vakıflar yönetiyorlar, para transfer ediyorlar birbirlerine. TURKEN paravan bir vakıftır, amacı ABD’ye servet ve insan transferidir." ifadeleriyle pekiştirmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bilkent Felsefe Şenliği’nin gösterdikleri

SONRAKİ HABER

Sanayide sözde eğitim

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa