02 Kasım 2022 12:15

Tayvan-Çin yapımı dizi "Seher" kitabı nedeniyle hedef alındı

Netflix’te yayımlanan Tayvan-Çin ortak yapımı "Shards Of Her" dizisi, Selahattin Demirtaş’ın "Seher" kitabına yer verdiği için iktidar medyası tarafından hedef alındı.

Ekran görüntüsü, A Haber'in Twitter hesabından alınmıştır.

Paylaş

Netflix’te yayımlanan Tayvan-Çin ortak yapımı "Shards Of Her" isimli dizinin ilk bölümünde Selahattin Demirtaş’ın "Seher" kitabı yer aldı. İktidar medyası diziyi hedef aldı.

İktidar medyasının hedefinde bu kez ana karakterinin ismi de Seher olan "Shards Of Her" isimli dizi vardı. İlk bölümünde birkaç kez HDP'nin eski eş genel başkanı Selahattin Demirtaş’ın "Seher" isimli kitabının Çincesine yer verilmesi, dizinin hedef alınmasına neden oldu. 

Takvim gazetesi, “Netflix şimdi de teröre destek vermeye başladı”, Yeniakit “Netflix’ten teröristlerin güzellendiği o kitaba destek”, Yeni Şafak “HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın teröristleri güzellediği ‘Seher’ adlı kitabın reklamı yapıldı” dedi. A Haber’in başlığı ise “Bu kez de Selahattin Demirtaş güzellemesi: Terörden hapis yatan HDP’linin Seher adlı kitabına reklam” oldu. (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Eylülde yapılan kartlı ödemeler 363 milyar liraya ulaştı

SONRAKİ HABER

İstanbul'da öğretmenler iş bıraktı; Eğitim Sen'in yürüyüşü engellendi, Eğitim-İş Bakırköy'den seslendi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa