3 Kasım 2022 12:03

Nişanlısı Dilek Ceylan'ı silahla öldüren İdris Nesim'e ağırlaştırılmış müebbet talebi

Ankara'da kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısı, 32 yaşındaki Dilek Ceylan'ı tabancayla vurarak öldüren İdris Nesim hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.

Nişanlısı Dilek Ceylan'ı silahla öldüren İdris Nesim'e ağırlaştırılmış müebbet talebi

Fotoğraf: MA

Ankara'da, kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısı, 2 çocuk annesi 32 yaşındaki Dilek Ceylan'ı tabancayla vurarak öldüren İdris Nesim (38) hakkında "tasarlayarak kasten öldürme" ve "tehdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 30 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. 

Ankara'da 2 yıl önce eşinden boşanıp, 2 çocuğuyla birlikte annesinin Keçiören ilçesindeki evine dönen Dilek Ceylan, daha sonra İdris Nesim ile nişanlandı. Ceylan, bir süre Nesim ile görüştükten sonra ayrılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine Nesim, Ceylan ile konuşma bahanesiyle 30 Nisan'da evine gitti. Nesim, odada konuştukları sırada üzerindeki tabancayla Ceylan'ı vurarak öldürdü. Gözaltına alınan Nesim, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

DHA'nın haberine göre, olayla ilgili savcılık tarafından yürütülen soruşturma tamamlanarak, iddianame düzenlendi. İddianamede, Dilek Ceylan'ın ilk eşinden boşandıktan sonra İdris Nesim'in iş yerinde çalışmaya başladığı, bir süre sonra da nişanlandıkları belirtildi ancak Nesim'in ailesinin Ceylan'ı kabul etmediği, bu nedenle sorunlar yaşadıkları aktarıldı. Ceylan'ın bu sorunlar nedeniyle ayrılmak istediği ancak Nesim'in bunu takıntı yaptığı belirtilerek, failin ifadesine yer verildi.

İdris Nesim'in eve tabanca ile gitmesi ve maktule birden fazla kez öldürücü mahiyetteki yerlerine ateş etmesinin cinayeti tasarlayarak işlediği ayrıca olay yerinden kaçacağı sırada ikamette bulunan Ceylan'ın annesi ve kızına tabancayı tutup "Sizi de öldüreceğim" diyerek, "silahla tehdit" suçunun işlediği aktarıldı. Bu nedenle Nesim'in "tasarlayarak kasten öldürme" ve "silahla tehdit" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 30 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Tüm memleket parsel parsel

Tüm memleket parsel parsel

Ülkenin başkentindeki Çayırhan Madeni ve Termik Santrali, dün haraç mezat satıldı. Maden sahaları, termik santral ve neredeyse Nallıhan’ın tamamı büyüklüğünde bir toprak, santralin tek yıllık geliri olan 20 milyar TL’ye gitti. Aynı gün Resmi Gazete’de Erdoğan imzasıyla 300 bin metrekareden fazla kamu arazisi bedelsiz olarak sermayeye tahsis edildi.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Sefer Selvi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü çizdi

Evrensel'i Takip Et