17 Kasım 2022 12:12
/
Güncelleme: 17:14

Manisa'da boşandığı erkek tarafından vurulan Hülya Alkan hayatını kaybetti

Manisa'da Ali Alkan isimli erkek, 6 ay önce boşandığı Hülya Alkan'ı tüfekle ağır yaraladı. Fail daha sonra aynı silahla intihara teşebbüs etti. Hülya Alkan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Manisa'da boşandığı erkek tarafından vurulan Hülya Alkan hayatını kaybetti

Fotoğraf: Volkan Pekal / Evrensel

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde Ali Alkan adlı erkek boşanmış olduğu Hülya Alkan'ı pompalı tüfekle vurdu. Ali Alkan aynı silahla intihara teşebbüs etti. Hastaneye kaldırılan Hülya Alkan hayatını kaybederken Ali Alkan'ın da durumunun kritik olduğu belirtildi.

DHA'nın aktardığı bilgilere göre, Yarhasanlar Mahallesi Avni Gemicioğlu Caddesi'nde Ali Alkan, yanındaki pompalı tüfekle (40) Hülya Alkan'ı (35) vurarak ağır yaraladı. Ali Alkan. daha sonra aynı tüfekle kendisini de vurdu.

Yaralanan Hülya Alkan ve Ali Alkan ambulansla hastaneye kaldırılrdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Hülya Alkan, tedavi gördüğü Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ali Alkan'ın sağlık durumunun kritik olduğu belirtildi. 

3 çocukları olduğu belirtilen Ali Alkan ile Hülya Alkan'ın, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 6 önce boşandıkları ancak akraba oldukları için aynı soyadını taşıdıkları öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın, bir süredir beklenen mesajı, DEM Parti İmralı heyeti aracılığıyla duyuruldu. Öcalan, “Tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir” çağrısı yaptı. Açıklamada Suriye’deki Kürtlerin siyasi ve askeri durumuyla ilgili bir ifade yer almadı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
1 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et