22 Kasım 2022 21:00

Ali Kenanoğlu’ndan TBMM'de Evrensel ile dayanışma çağrısı

HDP Milletvekili Ali Kenanoğlu, Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada gazetemiz Evrensel ile dayanışma çağrısında bulundu.

Fotoğraf: Umut Köseoğlu/TBMM fotoğrafçısı

Paylaş

HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada gazetemiz Evrensel ile dayanışma çağrısını dile getirdi.

19 ve 20 Kasım'da Paris ve Strazburg’da İşçi ve Gençlik Dernekleri Federasyonu'nun (DİDF) dayanışma etkinliklerine katıldığını belirten Kenanoğlu, “Halkımızı iktidarın baskısı altında hayatta kalmaya çalışan Evrensel gazetesiyle dayanışmaya ve abone olmaya davet ediyorum” dedi.

Kenanoğlu, şunları söyledi:

"Sayın Başkan, hafta sonu Fransa’da Paris ve Strazburg’daydım. İşçi ve Gençlik Dernekleri Federasyonu DİDF’in daveti üzerine gittiğimiz bölgelerde hem emekçilerin sorunlarını hem de güncel siyasi konuları değerlendirdik, ayrıca muhalif medya üzerindeki yoğun baskılar karşısında direnmeye çalışan Evrensel gazetesiyle dayanışma etkinliğine katıldık. Bu vesileyle Paris ve Strazburg’daki emekçileri selamlıyorum, ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Halkımızı iktidarın baskısı altında hayatta kalmaya çalışan Evrensel gazetesiyle dayanışmaya ve abone olmaya davet ediyorum."

Dayanışma çağrısını Twitter hesabından da paylaşan Kenanoğlu, "Emeğin sesi, gerçeğin habercisi Evrensel ile dayanışmaya! Siyasi iktidarın sansür politikalarına karşı özgür basının yanındayız. Basın susarsa herkes susar! #İtirazEdiyoruz #EvrenselSusmaz #ŞimdiEvrenselZamanı" dedi.

(MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Manchester United, Cristiano Ronaldo ile yollarını ayırdı

SONRAKİ HABER

FİFA Dünya Kupası C Grubu  maçında Meksika ile Polonya 0-0 berabere kaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa