30 Kasım 2022 15:32

Erdoğan: Unutmayın seçim günü iş sandıkta biter

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin genişletilmiş il başkanları toplantısında konuştu, "Seçime kadar çalışırız ama unutmayın seçim günü iş sandıkta biter" ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: Mustafa Kamacı/AA

Paylaş

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, "AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı"nda konuştu. Partililere mesaj veren Erdoğan, "Seçime kadar çalışırız ama unutmayın seçim günü iş sandıkta biter" ifadelerini kullandı.

Altılı masanın anayasa değişikliği teklifini "Omurgasız bir proje" ifadeleriyle hedef alan Erdoğan, "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem palavralarına inanmayın. Oradan bir şey çıkmaz. Oturur, konuşur, dağılırlar" sözlerini sarf etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, altılı masa içinse "Hangi amaçlar için kurulduğu bilinmeyen amorf bir yapıdır" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun "3 Aralık'ı bekleyin" açıklamasına yanıt veren Erdoğan, "Bay Kemal, aynı gün içinde biz de Şanlıurfa'dayız. Bizi takip et. Bunların derdi ülkeyi yönetmek değil, devletin imkanlarını paylaşmak için paravan şirketler kurmak. Size bunu kurdurmayız" sözlerini sarf etti.

"FİYAT FARKLILIKLARINI GİDERMENİN YOLLARINI ARAYACAĞIZ"

Zincir marketlerdeki ürünlerin fiyatlarına dair düzenleme yapılacağını söyleyen Erdoğan, basını da hedef alarak "Medya yatıyor, kalkıyor belli isimleri ekrana çıkararak, market de market, yaptıkları iş bu. Gerek zincir gerek diğer marketlerle alakalı fiyatlar böyle… Kabine'de arkadaşlarıma söyledim. Başta Ticaret Bakanlığımız olmak üzere kontrolleri sıkılaştıracağız. Birçok birimlerde, ekonomide farklılıklar var, Fiyat İstikrar Komitesi'ni kurarak takibini yapacağız. Zincir marketlerle ilgili kontrolleri sıkılaştıracağız, fiyat farklılıklarını gidermenin yollarını bulacağız, takibini yapacağız" şeklinde konuştu.

"SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Parti teşkilatına seçim mesajı veren Erdoğan, "Yaptıklarımız ve yapacaklarımızla doğru şekilde bilgilendirmediğimiz her kardeşimizin muhalefetin yalanlarına kanacağını unutmayalım. Seçime kadar çalışırız ama unutmayın seçim günü iş sandıkta biter. Ülkemizin içinden geçtiği kritik dönem, şahsım dahil hepimizin sorumluluğunu artırmaktadır. Genel Merkezimi ile, il ve ilçe teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla hep beraber bir olarak işimize dört elle sarılmalıyız. Seçim gününe kadar her haneyi defalarca ziyaret etmeliyiz. Teşkilatlarımızdan üyelerimize, üyellerimizden vatandaşlarımıza kadar muhabbet iklimini canlı tutmalıyız. Seçim günü iş sandıkta biter. Sandıklara sahip çıkacağız. Sandıkta oynanmak istenen oyunlara karşı dikkatli olacağız. En küçük eksikliğe meydan vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

HPV aşısında karmaşa sürüyor: Sağlık Bakanlığı Meclis’te başka, mahkemede başka konuştu

SONRAKİ HABER

Çorlu’da çeşitli iş kollarında çalışan işçiler asgari ücret için mücadele kararı aldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa