19 Aralık 2022 16:17
Son Güncellenme Tarihi: 19 Aralık 2022 21:05

Müzisyen Mehmet Dudarık'ı darbeden saldırgan şikayetçi oldu

Ankara'da bir konser sonrası Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık'a saldıran şüpheli, darbettiği isimlerden şikayetçi oldu.

Mehmet Dudarık | Fotoğraf: DHA

Paylaş

Müzik grubu Piiz, 14 Aralık'ta Ankara’nın Çankaya ilçesindeki eğlence mekanında konser verdi. Konserin ardından saldırıya uğrayan grubun davulcusu Mehmet Dudarık, Ankara İbn-i Sina Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Dudarık, daha sonra ise Eskişehir Şehir Hastanesine sevk edildi. Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Mustafa Sungur, Dudarık’ın beyin cerrahi servisinde tedavine devam edildiğini ifade ederek, “Hastamız dün itibariyle hastanemize nakil alınmıştır. Beyin Cerrahisi Servisi’nde takip ve tedavisi devam etmektedir. Şu aşamada hayati tehlikesi bulunmamaktadır” ifadelerini kullandı.

Dudarık'a saldırıp ağır yaralayan B.K.K. tutuklanmıştı.

SALDIRGAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'u darbeden şüpheli Bilge Kaan K., kendisine hakaret ettikleri iddiasıyla iki isimden şikayetçi oldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli Bilge Kaan K.'nin emniyet ve sorgu hakimliğindeki ifadesine Anadolu Ajansı ulaştı. Arkadaşı Erdinç Ö., Dilara Ü. ve Ayşegül A. ile 15 Aralık'ta Tunus Caddesi'ndeki eğlence yerine gittiklerini, gecenin ilerleyen saatlerinde arkadaşı Erdinç Ö.'nün ayağına basıldığını ifade etti. Bunun üzerine müştekilerle aralarında arbede olduğunu savunan şüpheli, akabinde müşteki Oğuzhan Oğuz ve Mehmet Dudarık'ın tehdit ve hakaretlerine maruz kaldıklarını iddia etti. 

Şüpheli, “Konu ile ilgili Oğuzhan Oğuz ve Mehmet Dudarık'tan davacı ve şikayetçiyim" ifadelerini kullandı.

"ELİM GELDİ"

Şüpheli, nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki ifadesinde ise eğlence mekanına girdiğinde arkadaşlarının müştekilerle tartıştığını gördüğünü aktardı.

Olayın aslını öğrenmek için yanlarında gittiğinde müştekilerin kendisine küfrettiğini savunan Bilge Kaan K., "Dışarıda müştekilerden biri telefonla görüşüp 'Çabuk gelin' şeklinde konuşmaya devam edince ben de elindeki telefonu almaya çalışırken elim yüzüne geldi. Düşerken de küfür etmeye devam edince bir iki tane yumruk savurdum" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı başladı: Açlık ücretinde uzlaşma sinyali

SONRAKİ HABER

Rus Birlikleri Belarus’ta tatbikat yapacak, Rusya Devlet Başkanı Putin Minsk’e gitti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa