28 Aralık 2022 11:12

Çocuklarına işkence yapan anne- baba tutuklandı

Bursa’da yaşları 2 ile 10 arasında değişen 4 çocuğuna işkence yapan Hanan Ramadan ile eşi Rayyan El İsa, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Bursa’da yaşları 2 ile 10 arasında değişen 4 çocuğuna işkence yapan Hanan Ramadan ile eşi Rayyan El İsa, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, merkez Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi Doğan Sokak’ta meydana geldi. Rayyan El İsa ile eşi Hanan Ramadan’ın yaşadığı evden gelen çığlıkları duyan komşuları ile ailenin yakınları, durumdan şüphelendi. Bir süre aileyi takip eden komşuları ile yakınları, anne Hanan Ramadan’ın çocuklarına şiddet uyguladığını gördü.

ŞİDDET ANLARINI KAYDEDİP, POLİS ŞİKAYET ETTİ

İsmi açıklanmayan kişinin, görüntüleri paylaşıp şikayetçi olması üzerine polis harekete geçti. Cumhuriyet savcılığından izin alan polis ekipleri aileyi takibe aldı. Yapılan araştırma sonrası Hanan Ramadan ve Rayyan El İsa'nın, R.İ. (10), A.İ. (6), A.İ. (5) ve R.İ.’ye (2) işkence yaptığı belirlendi. Gözaltına alınan anne ile baba, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hanan Ramadan'ın kocasını suçlayıp, "O istediği için ben çocuklarımızı dövdüm" dediği, Rayyan El İsa'nın ise "Benim olaydan haberim yok" diye ifade verdiği öğrenildi. Çocuklar ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce koruma altına alındı. (Bursa/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Bekaert işçileri: Şimdi greve daha güçlü sahip çıkmalı

SONRAKİ HABER

PTT’nin üç yıllık zararı 2,3 milyarı geçti, öz sermayesi yüzde 85 azaldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa