19 Ocak 2023 13:18

Birlikte yaşadığı kadını öldürüp, intihara kalkıştı

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Rıdvan Kurt adlı erkek birlikte yaşadığı Ayşenur Akkurt'u, öldürüp, intihara kalkıştı. 9 ayrı suç kaydı bulunan Kurt'un da durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Rıdvan Kurt adlı erkek birlikte yaşadığı Ayşenur Akkurt'u, öldürüp, intihara kalkıştı.

DHA’nın haberine göre, Şarköy'de işçi olan Rıdvan Kurt adlı erkek ile birlikte yaşadığı Ayşenur Akkurt'tan haber alamayan yakınları, gece polise başvurdu. Camikebir Mahallesi Karayel Sokak'taki eve giden polis, merdivenle pencereden içeri girdi. Polis, Ayşenur Akkurt'u boğazından bıçaklanmış halde yatakta, Rıdvan Kurt'u ise sol el bileği ile vücudunda kesiklerle yerde yatarken buldu.

Çağırılan ambulansla iki yaralı Şarköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Ayşenur Akkurt, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Rıdvan Kurt ise müdahalesinin ardından Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. 9 ayrı suç kaydı bulunan Kurt'un, durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis, Rıdvan Kurt'un, Ayşenur Akkurt'u, boğazından bıçakladıktan sonra bilek ve vücudunu keserek intihara teşebbüs ettiğini belirledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

"Talimat büyük yerden": Saadet'in sandık görevlilerini öldüren Sülükler yeniden yargılanıyor

SONRAKİ HABER

Mahkemenin avcılık ihalesi onayına tepki: Avcılığı hiçbir gerekçe haklı kılamaz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa