19 Ocak 2023 13:57

Hrant Dink mezarı başında anıldı 

Hrant Dink, katledilişinin 16. yılında, ailesi ve sevenleri tarafından Balıklı Ermeni Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı.

Hrant Dink mezarı başında anıldı 

Fotoğraf: DHA

Şişli'de 19 Ocak 2007 günü gazetesinin önünde uğradığı silahlı saldırıda, tetikçi Ogün Samast tarafından öldürülen Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, kabri başında anıldı.

Dink için ölümünün 16'ncı yılında Balıklı Ermeni Mezarlığı'ndaki mezarı başında anma töreni düzenlendi. Törene eşi Rakel Dink, çocukları, Hrant Dink'in kardeşleri ve sevenleri katıldı.

Hrant Dink kabri başında düzenlenen anma

Fotoğraf: DHA

Anma töreninde Hrant Dink'in mezarına eşi Rakel Dink tarafından güller konuldu ve dualar edildi. 

Hrant Dink kabri başında düzenlenen anma

Fotoğraf: DHA

Dink için bu yıl da saat 15.00'te Agos gazetesinin eski çalışma ofisinin (Şişli’deki Sebat Apartmanı’nın) önünde tören düzenlenecek. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Tüm memleket parsel parsel

Tüm memleket parsel parsel

Ülkenin başkentindeki Çayırhan Madeni ve Termik Santrali, dün haraç mezat satıldı. Maden sahaları, termik santral ve neredeyse Nallıhan’ın tamamı büyüklüğünde bir toprak, santralin tek yıllık geliri olan 20 milyar TL’ye gitti. Aynı gün Resmi Gazete’de Erdoğan imzasıyla 300 bin metrekareden fazla kamu arazisi bedelsiz olarak sermayeye tahsis edildi.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
Sefer Selvi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü çizdi

Evrensel'i Takip Et