1 Şubat 2023 23:18

Aydın'da, Yeter Zorba boşandığı Celal Taşkıran tarafından bıçaklanarak öldürüldü

Aydın’da 69 yaşındaki Celal Taşkıran, polisi arayarak eski eşi Yeter Zorba’nın bıçakla öldürdüğünü söyledi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler, vücudunda bıçak darbeleri olan 54 yaşındaki Yeter Zorba'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Zorba'nın cenazesi Didim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ekipler, Taşkıran'ı gözaltına aldı. Taşkıran'ın, ifadesinde taşınmaz mallar üzerinden Zorba ile tartıştıklarını, tartışmanın büyümesi üzerine kadını bıçakladığını söylediği öğrenildi. (AA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın, bir süredir beklenen mesajı, DEM Parti İmralı heyeti aracılığıyla duyuruldu. Öcalan, “Tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir” çağrısı yaptı. Açıklamada Suriye’deki Kürtlerin siyasi ve askeri durumuyla ilgili bir ifade yer almadı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
CHP'li belediyelere silkeleme ve sabah dörtte operasyonlar yapılırken AKP'li Sincan Belediyesine Cumhurbaşkanlığı bütçesinden 30 milyonluk bağış yapıldığı iddia edildi.

Evrensel'i Takip Et