07 Şubat 2023 01:18

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin: 60 bin kişilik ilçenin yarısından çoğu yok

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cüneyt Özdemir'in internet yayınına katılarak ildeki durumu aktardı, "60 bin kişilik ilçenin yarısından çoğu yok" ifadelerini kullandı.

Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında canlı yayınlanan 'BİNLERCE İNSANIMIZ ENKAZ ALTINDA SOKAKLARDA.. GECE DEPREM BÖLGESİNDE NASIL GEÇİYOR?' adlı videodan alıntı

Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cüneyt Özdemir'in internet üzerinden yaptığı canlı yayına katılarak ildeki durumu aktardı. Şahin, "Büyük bir felaket yaşanıyor, 60 bin kişilik ilçenin yarısı yok" ifadelerini kullandı.

Maraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin bölgedeki diğer birçok ilde olduğu gibi Antep'te de büyük yıkıma yol açtı. Uzun saatler boyunca AFAD ya da herhangi bir kuruluş tarafından kendilerine yardım eli uzanmadığını söyleyen Antepliler, geceyi sokakta geçirmek zorunda kaldı.

Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalında gerçekleştirdiği canlı yayına bağlana Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentteki duruma ilişkin bilgi verdi. Şahin, "Hakikaten büyük bir kabus, büyük bir felaket yaşanıyor. Bütün kayalar yolları kapatmış durumda. 60 bin nüfuslu ilçenin yarısından çoğu yok" ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Şereflikoçhisar'da zincirleme trafik kazası: 2 ölü, 6 yaralı

SONRAKİ HABER

Antep’te deprem gecesi: "Ya soğukta donacağız ya eve gireceğiz..."

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa