11 Şubat 2023 20:39

Fatma Şahin'in deprem yorumu: Her şerde bir hayır var

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, Antep'te deprem bölgesinde bir kişiyle konuşurken "Her şerde bir hayır var" dedi.

Ekran görüntüsü Fatma Şahin'in paylaştığı videodan alınmıştır.

Paylaş

Maraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden olan Antep'in AKP'li Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte incelemelerde bulunduğu sırada bir kişiyle yaptığı sohbeti sosyal medya hesabından paylaştı. Şahin, 10 ilde büyük çapta yıkımlara neden olan, milyonlarca insanı yerinden edip binlercesinin hayatını kaybetmesine neden olan depremle ilgili "her şerde bir hayır var" dedi.

Görüntülerde bir kişi Fatma Şahin'e "Bu kadar şeyin üstüne bir de bu geldi. Allahım beterinden saklasın. Türkiyemiz tam şahlanma şeyine gelmişti, her şerde bir hayır var" dedi.

Fatma Şahin de "Her şerde bir hayır var. Rabbim ne derse o olur" diye yanıt verdi. Karşısındaki kişi de "Devletimizin yanındayız, cumhurbaşkanımızın yanındayız" diyerek sohbete devam etti.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan da depremzedeleri ziyareti sırasında "Bunlar kader planının içerisinde olan şeyler" ifadesini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sanatçı Yücel Hasan Doğan ve ailesinin cansız bedeni enkazdan çıkarıldı

SONRAKİ HABER

Bugün dayanışma, yarın hesaplaşma zamanı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa