12 Şubat 2023 17:22

Maraş'ta bir depremzede Habertürk yayınında tepki gösterdi: Neden çalışma olmayan yeri çekmiyorsunuz?

Maraş'ta bir depremzede çalışma olmayan yerde çekim yapmadıkları için Habertürk ekibine tepki gösterdi.

Habertürk canlı yayınından ekran görüntüsü alınmıştır

Paylaş

Habertürk canlı yayınında Maraş'taki bir depremzede annesinin enkaz altında kaldığını belirterek arama kurtarma çalışması yapılmamasına tepki gösterdi. Çalışma yapılan enkazın önüne gelen kadın Habertürk ekibine "Benim annem enkaz altında siz haberci olarak burayı mı çekiyorsunuz. Neden çalışma olmayan yeri çekmiyorsunuz?" diye tepki gösterdi.

Habertürk ekipleri, depremin yıkıma yol açtığı Maraş'ta Ebrar Sitesi'ndeki çalışmaların önünde canlı yayın yapatığı esnada bir depremzede konuşmak için gelerek çalışmaların yetersizliğine tepki gösterdi. Annesi ve kardeşinin yan enkazda bulunduğunu söyleyen kadın çalışma yapılmamasına ve sadece çalışma yapılan yerlerin çekilmesine tepki gösterdi.

Kadın, "Burada gördüğünüz beş yüz tane adam bir tanesi orada yok. Benim annem enkaz altında siz haberci olarak burayı mı çekiyorsunuz. Neden çalışma olmayan yeri çekmiyorsunuz? Annem kardeşimle ikinci katta, neden çekmiyorsunuz orayı? Habercilik bu mu?" diye isyan ederken, Habertürk muhabiri de "O bölgeden bizi güvenli olmadığı için buraya gönderdiler hanfendi" ifadelerini öne sürdü.

Kadın, "Orada insan yok, habercilik bu mu? Çalışma var diye siz burayı çekiyorsunuz. Benim annem orada bir tane çalışan yok! Orada insan yok mu?" ifadeleriyle tepkisine devam ederken muhabir de "Bir yandan tepkilerde geliyor, hemen sol taraftaki bölgede... tepkiler de oluyor Ebrar sitesinin olduğu noktada" dedi. (MEDYA SERVİSİ)

 

ÖNCEKİ HABER

Depremde otoyol ve kara yollarında derin yarık ve çökmeler oluştu

SONRAKİ HABER

Akit, denetimden dışlanan TMMOB’yi hedef gösteriyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa