15 Şubat 2023 00:38

İzmir'de bir kadın dağlık alanda tabanca ile katledildi

İzmir'in Çiğli ilçesinde Emine M.'nin dağlık alanda tabanca ile öldürüldüğü öğrenildi. Polis katil zanlısının tespiti için çalışma başlattı. 

Olay, pazar günü saat 19.00 sıralarında Çiğli ilçesine bağlı Güzeltepe Mahallesi'ndeki dağlık alanda meydana geldi. İddiaya göre Emine M. kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından dağlık alanda tabanca vuruldu. Bir kadının hareketsiz şekilde yattığı gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde karnında tabanca ile vurulan ve adının Emine M. olduğu anlaşılan kadının hayatını kaybettiğini belirledi. 

Emine M.'nin cansız bedeni incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Çevrede inceleme yapan polis, çalışma başlattı. (DHA)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın, bir süredir beklenen mesajı, DEM Parti İmralı heyeti aracılığıyla duyuruldu. Öcalan, “Tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir” çağrısı yaptı. Açıklamada Suriye’deki Kürtlerin siyasi ve askeri durumuyla ilgili bir ifade yer almadı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
CHP'li belediyelere silkeleme ve sabah dörtte operasyonlar yapılırken AKP'li Sincan Belediyesine Cumhurbaşkanlığı bütçesinden 30 milyonluk bağış yapıldığı iddia edildi.

Evrensel'i Takip Et