21 Şubat 2023 10:26

Gülistan Yüksekova “aldatma” bahanesiyle eşi tarafından öldürüldü

İstanbul Çekmeköy’de Gülistan Yüksekova adlı kadın eşi Volkan Yüksekova tarafından “aldatma” bahanesiyle bıçaklanarak öldürüldü. Saldırgan annesi Ülkiye Yüksekova’yı da yaraladı.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Çekmeköy'de, önceki gece Gülistan Yüksekova 11 ayrı suç kaydı bulunan eşi Volkan Yüksekova tarafından aldattı bahanesiyle defalarca bıçaklandı. Saldırgan kaçarken karşılaştığı annesi Ülkiye Yüksekova’yı da bıçakladı.

Anne Ülkiye Yüksekova’yı yaralı olarak kurtulurken, Gülistan Yüksekova hayatını kaybetti. Gözaltına alınan cinayet zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA’nın haberine göre, önceki gece saatlerinde Çekmeköy Nişantepe Mahallesi'nde Gülistan Yüksekova eşi Volkan Yüksekova tarafından “aldattı” bahanesiyle bıçaklandı. Saldırgan, annesi Ülkiye Yüksekova’yı ise ne olduğunu sorduğu için bıçakladı ve kaçtı. Gülistan Yüksekova olay yerinde hayatını kaybederken, anne yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerin ortaklaşa çalışması sonucu başka bir mahalleye kaçan saldırgan Volkan Yüksekova yakalanarak gözaltına alındı.

Genç kadının cenazesi dün Çekmeköy Emlak Konut Camii'ne getirildi. Yüksekova'nın cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Nişantepe Mezarlığı'na defnedildi. Mezarlığa gelen yakınları ve mahalle sakinleri yaşanan olaya tepki gösterdi.

“ALDATTIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN ÖLDÜRDÜM” DEDİ

Adliyeye sevk edilen Volkan Yüksekova çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Volkan Yüksekova'nın çeşitli suçlardan 11 adet kaydı olduğu ortaya çıktı. Yüksekova, adliyede verdiği ifadede eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü söylediği öğrenildi.

"YARALANDIM CANİ ÇOCUĞUMUN YÜZÜNDEN"

Hastanede tedavisi tamamlanan yaralı anne Ülkiye Yüksekova, "Oğlum gelinimi vurdu. Gideceği yere gitti. Yaralandım cani çocuğumun yüzünden. Omzuma sapladı, alnıma sapladı. Alnıma sapladı girmedi omzumdan girdi. Allah onu kahretsin. İçeriden ölümü çıksın. Başka bir şey demiyorum çocukları kaldı" dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Uzmanların uyarısına rağmen iktidar deprem bölgelerine konut için yarın ihaleye çıkıyor

SONRAKİ HABER

Jeoloji Mühendisi Ceyhan: İmar affı depremin ölümcül olmasına neden oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa