22 Şubat 2023 01:30

CHP'li Gülizar Biçer Karaca paylaştı: Depremin 9'uncu günü AKP'liler kumar masasında

AKP'li Acıpayam Belediyesi görevlilerinin ve muhtarların depremlerin ardından Kıbrıs gezisi düzenlemesi ve kumar oynarken çekilen fotoğrafları gündem oldu.

Gülizar Biçer Karaca'nın Twitter'dan paylaştığı fotoğraflar

Paylaş

Denizli'nin AKP'li Acıpayam Belediyesi görevlilerinin ve muhtarların kumar oynarken çekilen fotoğrafları gündem oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, AKP'li Acıpayam Belediyesi'nin depremin 9'uncu gününde Kıbrıs'a gezi düzenlediğini belirterek sosyal medya hesabından bazı belediye görevlilerinin ve muhtarların kumar oynarken çekilen fotoğraflarını paylaştı.

düzenlediği gezide belediye personeli ve muhtarların kumar masasında çekilen fotoğraflarını sanal medya hesaplarında paylaştı. CHP'li Gülizar Biçer Karaca, paylaşımında "Depremin 9. Günü! Denizli’nin AKP'li Acıpayam Belediyesi Kıbrıs’a gezi düzenliyor. Belediye personeli ve muhtarlar kumar masasına oturuyor. Bu vicdansız, seviyesiz, insanlık dışı şahsiyetlerin tamamını görevden alacak mısınız?" diye sordu.

Söz konusu ziyaret, KKTC Cumhurbaşkanlığı sitesinde yer alan 16 Şubat tarihli "Ersin Tatar, Denizli Acıpayam Belediyesi meclis üyelerini ve muhtarları kabul etti" başlıklı haber ile de doğrulandı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Soylu deprem eleştirilerine "Onların belediyeleri kaç saatte gelmişlerdir?" diye yanıt verdi

SONRAKİ HABER

İhsan Eliaçık'ın 'Yaşayan Kur'an Türkçe Meal-Tefsir' eserine basım dağıtım yasağı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa