04 Mart 2023 16:36

Erdoğan'dan Akşener yorumu: Yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener'in altılı masa ile ilgili açıklamalarına ilişkin "Yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz" dedi.

Fotoğraf: Murat Kula/AA

Paylaş

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in altılı masayı suçlayan açıklamalarını değerlendirdi.

"Yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz" diye konuşan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak onlar ne der, ne yapar, nasıl adım atar böyle bir durumumuz yok. Zaten Cumhur İttifakı olarak hedefimizi belirledik. Yolumuzu belirledik ve şu anda bütün çalışmalarımızı bunun üzerine yapıyoruz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz"

"Dökülen taşları toplamak gibi bir derdimiz yok. Bunun böyle olacağını aylar öncesinden söylemiştik. Oturdular, konuştular ve dağıldılar. AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak onlar ne der, ne yapar, nasıl adım atar böyle bir durumumuz yok.

Zaten Cumhur İttifakı olarak hedefimizi belirledik. Yolumuzu belirledik ve şu anda bütün çalışmalarımızı bunun üzerine yapıyoruz. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar biz planımız üzerinden, yol haritamız üzerinden çalışmalara devam ediyoruz."

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

TTB Depremin 1’inci ayı raporu: Organizasyon ve yönetememe sorunu sürüyor

SONRAKİ HABER

Bir daha asla: Auschwitz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa