04 Mart 2023 23:46
Son Güncellenme Tarihi: 05 Mart 2023 08:58

İYİ Parti'den istifa eden Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş istifasını geri çektiğini duyurdu

İYİ Parti Ankara Milletvekili Ayhan Altıntaş, önce partisinden istifa ettiğini sonra Akşener'le konuşup istifasını geri çektiğini duyurdu.

Ayhan Altıntaş | Fotoğraf, @ay_altintas Twitter hesabından alınmıştır

Paylaş

İyi Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Ayhan Altıntaş, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Daha sonra İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüğünü belirten Altıntaş istifasını geri çektiğini açıkladı.

Altıntaş dün gece 23.00 sularında sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Son siyasi gelişmeler ışığında, gördüğüm lüzum üzerine İYİ Partiden istifa ettiğimi kamuoyuna saygıyla duyururum."

Altıntaş'ın istifasıyla İYİ Partinin Meclis'teki vekil sayısı 36'ya düşmüştü.

İSTİFASINI GERİ ÇEKTİ

Altıntaş 02.41'de ise şu paylaşımı yaparak istifasını geri çektiğini duyurdu: "Değerli Genel Başkanımızla yaptığım istişare ve değerlendirme sonucu partimden istifamı geri almış bulunuyorum. Saygılarımla."

Ayhan Altıntaş, sabah saatlerinde ise şu mesajı paylaştı: "Değerli Genel Başkanımla yaptığımız değerlendirmede, son günlerde liderler seviyesindeki iletişim dilinin toplumun geniş kitlelerinde itham edici ve ayrıştırıcı hale gelmesinin, karşı karşıya olduğumuz problemlerin çözümünü zorlaştırdığına dair inancımı dile getirdim. Cumhurbaşkanlığı aday belirleme sürecinin daha kapsayıcı ve kucaklayıcı bir şekilde yürütüleceğine dair inancım artmış bulunmaktadır. Özlediğimiz huzur ve güven dolu günlere bir an önce kavuşma  dileğimle milletimize saygılarımı sunuyorum." (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Muharrem İnce: Bir ittifak kurmadık, Memleket Partisini tek başına seçime hazırlıyoruz

SONRAKİ HABER

Ersan Şen'in "Teklif gelirse aday olurum" açıklaması İYİ Partide karşılık buldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa