06 Mart 2023 10:53

İYİ Parti Erzincan Belediyesi Belediye Meclis üyesi istifa etti

İYİ Parti Erzincan Belediyesi Meclis Üyesi Dağhan Çakmak, Meral Akşener'in açıklamaları sonrası görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Fotoğraf: @daghancakmak1'in Twitter profilinden alınmıştır

Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını reddetmesinin ardından istifalar sürüyor. 

İYİ Parti Erzincan Belediyesi Meclis Üyesi Dağhan Çakmak, Akşener'in açıklamaları sonrası CHP listelerinden seçildiğini belirterek görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Çakmak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Bu son hadiselerden dolayı, kalbi kırık, gönlü buruk umudu bir nebze de olsa azalmış olan partililerimiz ve ittifak ortağımız CHP'li arkadaşlarımızın umutlarını yeniden yeşertmek ve onlara olan minnet borcumu ödemek adına Erzincan Belediye Meclis üyeliğinden, yerime gelecek olan kişinin de CHP listelerinde yer alan bir arkadaşımız Hakan Çağlar olması sebebiyle istifa ediyor. Hakan kardeşime ve belediye meclisinde bizleri temsil eden arkadaşlara başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yaptığı adaylık çağrısı karşılık bulmamıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis’inde grup kurabilmeleri için İyi Parti’ye geçen 3 CHP’li üyeden ikisi istifasını sunmuştu. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

5 milyon liralık kanser ilacı çalındı: Kanser ilaçları hastaneden değil eczaneden verilmeli

SONRAKİ HABER

Denizli’den EYT’liler: Mücadelemiz bitmedi, örgütlü olarak sürecek

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa