Çavuşoğlu: Türkiye-Suriye görüşmelerine İran da katılacak
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Suriye görüşmelerine Rusya'nın yanı sıra İran'ın da katılacağını açıkladı.

Fotoğraf: DHA
İLGİLİ HABERLER

Moskova'da Suriye-Türkiye-Rusya zirvesi

Rusya: Türkiye'nin Suriye ile normalleşme görüşmelerine İran da katılacak

Çavuşoğlu: Suriye ile istihbaratlar arası görüşme tekrar başladı

Çavuşoğlu'ndan Suriye açıklaması: Uzlaşı için Esad rejimiyle diyalog sağlanmalı

Mısır Dışişleri Bakanı 10 yıl sonra Türkiye’ye geldi
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Suriye görüşmelerine Rusya'nın yanı sıra İran'ın da katılacağını açıkladı ve "Moskova'da teknik toplantı için davet aldık" dedi.
Çarşamba günü Ankara’da İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan ile ortak basın toplantısı düzenleyen Çavuşoğlu, "Dışişleri Bakanlarının toplantısı için çalışmalar devam ediyor. 4'lü bir şekilde yapmayı planlıyoruz" dedi.
Rusya'dan gelecek hafta Moskova'da yapılacak teknik toplantı için davet aldıklarını belirten Çavuşoğlu, "Bakan Yardımcımızı da Moskova'ya göndereceğiz. Bu toplantıya İran tarafı da katılacak. Daha sonraki aşamada hepimizin uygun gördüğü bir tarihte Dışişleri Bakanları toplanabilir" dedi. (HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et