12 Mart 2023 22:18
/
Güncelleme: 13 Mart 2023 09:17

İzmir'de bir erkek boşandığı kadını ağır yaraladı, annesini katletti

İzmir'in Karabağlar ilçesinde Davut Y.,  boşandığı Seher G. (31) ile annesi Aysel G.'yi (62) tabancayla ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Aysel G. yaşamını yitirdi.

DHA'nın haberine göre saat 19.45 sıralarında Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9593 sokakta Davut Y. sokakta karşılaştığı eski eşi Seher G. ve annesi Aysel G. ile tartıştı. Davut Y., Seher G'yi karnından, Anne Aysel G.'yi ise başından tabancayla vurdu.

Fail erkek olay yerinden kaçarken, silah seslerini duyan mahalle halkı durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İlk müdahalesi yapılan Aysel G. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Seher G. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Aysel G. burada yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Seher G.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

AA'nın aktardıklarına göre Davut Y. daha sonra polis ekiplerine teslim oldu.

(HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

‘Tüm gruplar silah bıraksın, PKK kendini feshetsin’

PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın, bir süredir beklenen mesajı, DEM Parti İmralı heyeti aracılığıyla duyuruldu. Öcalan, “Tüm gruplar silah bırakmalı ve PKK kendini feshetmelidir” çağrısı yaptı. Açıklamada Suriye’deki Kürtlerin siyasi ve askeri durumuyla ilgili bir ifade yer almadı.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
CHP'li belediyelere silkeleme ve sabah dörtte operasyonlar yapılırken AKP'li Sincan Belediyesine Cumhurbaşkanlığı bütçesinden 30 milyonluk bağış yapıldığı iddia edildi.

Evrensel'i Takip Et