Antalya bir kadın evli olduğu erkeğin satırlı saldırısana uğradı
Antalya Manavgat’ta Ç.G. adlı kadın 3 ay önce evlendiği S.G.'nin satırlı saldırısına uğradı. Ç.G.’nin kendisine şiddet uygulayan S.G. hakkında sürekli uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Fotoğraf: DHA
Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ç.G. adlı kadın 3 ay önce evlendiği S.G.’nin satırlı saldırısına uğradı. Olay anı, kadının, bir süredir devam eden şiddet olaylarını kaydetmesi için eve taktırdığı güvenlik kamerasına yansıdı.
DHA’nın haberine göre, Manavgat'ta yaşayan Ç.G., 5 Aralık 2022'de evlendiği S.G.'den şiddet görmeye başladı. Ç.G., kendisiyle ilk eşinden olan 12 ve 14 yaşlarındaki kızlarına, kocasının yaşattıklarını kayıt altına almak için eve güvenlik kamerası taktırdı. Bu yıl 1 Şubat'ta eve alkollü gelen S.G.'nin, eşi Ç.G.'ye saldırdığı anlar, kamera tarafından kaydedildi. Ç.G.’ye saldıran S.G.'nin aynı binada yaşayan annesi, kız kardeşi ve komşularının yardımıyla evden uzaklaştırılmaya çalışıldığı anlar da görüntülerde yer aldı. Görüntülerde; S.G. ve evdekiler arasında bir süre arbede yaşandığı, daha sonra Ç.G. ve beraberindekilerin dışarı çıktığı görüldü. Sonrasında S.G.'nin eline aldığı satırla duvarlara vurduğu anlar da görüntülere yansıdı.
Diğer yandan Ç.G.'nin kocası hakkında sürekli evden uzaklaştırma kararı aldırdığı, son olayla ilgili de polise şikayette bulunduğu öğrenildi. (HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et