20 Mart 2023 16:40

Sinan Ateş’in ailesi: Siyaset bu alçak suikasttan pek uzak değil

Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş "Siyaset bu alçak suikasttan pek uzak değildir. Bu insanlık dışı suikastın siyasi sahada da takip edilmesini tercih ediyoruz" açıklaması yaptı.

Sinan Ateş’in ailesi: Siyaset bu alçak suikasttan pek uzak değil

Devlet Bahçeli ve Sinan Ateş (sağda) | Fotoğraf: @sinanates16/Twitter

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş Twitter hesabından bir açıklama yaptı.  Ateş mesajında “Siyaset bu alçak suikasttan pek uzak değildir” ifadesini kullandı.

“Vicdanları yaralayan bu alçak suikastın ucu kime dokunursa dokunsun aydınlatılması için, siyasi partilerin haklı davamızda bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sesimiz olmaya devam etmesini arzu etmekle birlikte davanın sağlıklı ilerleyebilmesi adına aile olarak siyasetin içinde yer almak yerine siyaseti siyasetçilere bırakmak gerektiği hususunda bir karar almış bulunuyoruz” diyen Ateş, “Şehit eşim her ne kadar aktif olarak siyasetin içinde değildiyse de gerçekler belgeleriyle ve tüm yönleriyle açığa çıktığında görüleceği üzere siyaset, bu alçak suikasttan pek uzak değildir. Bu insanlık dışı suikastın siyasi sahada da takip edilmesini, seçilecek her milletvekilinin ve tüm siyasetçilerin namusuna emanet etmeyi tercih ediyoruz” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

EVRENSEL'İNMANŞETİ

Yüksek voltajlı teşvik

Yüksek voltajlı teşvik

Erdoğan-Şimşek programıyla emekçilerin bir ayı daha gıdaya gelen yüksek zamlar ve eriyen ücretlerle geçti. Özelleştirmelerle ihya edilen sermaye gruplarına ise sadece bir ayda ‘üretmedikleri elektrik’ için 1 milyar lira teşvik verildi. Sanayi patronları da çalıştırdıkları her kadın işçi için devletten artık daha fazla teşvik alacak.

BİRİNCİSAYFA
SEFERSELVİ
2 Mart 2025 - Sefer Selvi

Evrensel'i Takip Et