27 Mart 2023 13:33

Mehmet Ağar aylar sonra Azerbaycan'da ortaya çıktı: Aliyev ile aynı karede

Sedat Peker'in ifşalarıyla gündeme gelen Mehmet Ağar, aylar sonra Azerbaycan'da ortaya çıktı. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile aynı kareye girdi.

Fotoğraf: Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı

Paylaş

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker'in ifşalarıyla gündeme gelen eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, aylar sonra Azerbaycan'da ortaya çıktı.

Ağar, Karabağ-Galatasaray maçı öncesinde Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile aynı kareye girdi.

11 ilde yıkıma yol açan Maraş merkezli depremlerden etkilenen yurttaşlar için Bakü'de düzenlenen maça giden Ağar, burada fotoğraf verdi.

Sedat Peker, Mehmet Ağar'ı, "FETÖ'ye bilerek ve isteyerek yardım" suçundan ceza alıp tahliye edilen, Palmali Holding'in sahibi Mübariz Mansimov Gurbanoğlu'na kumpas kurmakla ve Mansimov'a ait Yalıkavak Marina'yı ele geçirmekle suçlamıştı. Ağar'ın, Yalıkavak Marina yönetimine Aliyev'in ricasıyla girdiği iddia edilmişti.

Peker ayrıca Mehmet Ağar'ı kokain ticareti yapmakla ve kayıtlara "faili meçhul" olarak geçen pek çok cinayetin planlayıcısı olmakla suçlamıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ülke genelinde yarından itibaren soğuk ve yağışlı hava etkili olacak

SONRAKİ HABER

Isias Otel enkazından yaralı kurtarılan rehber, 49 günlük yaşam savaşını kaybetti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa