30 Mart 2023 16:08

Sefalet zammına tepki gösteren Uluğ işçileri iş bıraktı

Uluğ Enerji ile DİSK Enerji Sen arasında süren Toplu İş Sözleşmesi(TİS) görüşmelerinde, kendilerine dayatılan sefalet zammını kabul etmeyen yüzlerce enerji işçisi bugün iş bıraktı.

Fotoğraf: Enerji -Sen

Paylaş

DİSK Enerji-Sen ile Uluğ Enerji arasında yapılan TİS görüşmelerinde anlaşma sağlanamaması üzerine Uluğ işçileri Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da iş bıraktı.

Uluğ Enerji ile DİSK Enerji Sen arasında süren Toplu İş Sözleşmesi(TİS) görüşmelerinde, kendilerine dayatılan sefalet zammını kabul etmeyen yüzlerce enerji işçisi bugün iş bıraktı. Sendika yöneticileri de Uluğ Enerji’nin Bursa’daki merkezi önünde süresiz oturma eylemine başladı.

Uluğ işçileri kendilerine dayatılan, 9 bin 600 liraya tepki göstermek için şehrin birçok noktasına “Taylan Bey 9 bin 600 liraya sen çalış” yazılamaları yaparak tepkilerini dile getirmişti.

DİSK Enerji-Sen Genel Başkanı Süleyman Keskin ve Genel Sekreter Emin Atsız, şirketin Merinos’taki merkezinin önünde süresiz oturma eylemine başlarken, Keskin, Bursa halkını bu akşam saat 18.00’da Merinos’taki UEDAŞ binası önüne çağırdı. (Bursa/EVRENSEL)

ÖNCEKİ HABER

Madde bağımlısı öğrencilere bıçakla saldırdı; depremzede Alperen öldü, 5 yaralı

SONRAKİ HABER

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde Beşiktaş taraftarı stada alınmayacak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa