02 Nisan 2023 17:57

Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a AKP'den de tepki: İşinize odaklansanız artık!

AKP Grup Başkan Vekili Bülent Turan, Komedyen Şahan Gökbakar’la polemiğe giren Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a “Sadece işinize odaklansanız artık” diyerek tepki gösterdi.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık (Fotoğraf: DHA)

Paylaş

AKP Grup Başkan Vekili Bülent Turan, Komedyen Şahan Gökbakar’la polemiğe giren Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a “Sadece işinize odaklansanız artık” diyerek tepki gösterdi.

Maraş merkezli depremlerin ardından, bölgedeki depremzedelerin çadır ihtiyacını ‘bedelsiz’ sağlaması gereken Kızılay’ın, deposundaki çadırları depremin ilk haftasında Ahbap Derneği ve Türk Eczacıları Birliğine sattığı ortaya çıkmıştı. Eleştirilerin odağındaki Kerem Kınık, çadır satışını gayet doğal bir şeymiş gibi onaylarken yurttaşların istifa çağrılarına kulaklarını kapamıştı. Ayrıca Kınık zamanının büyük bir kısmını da sosyal medyada kendisini eleştirenlere ayırıyor. Kınık’ın özellikle komedyen Şahan Gökbakar’la girdiği polemikler gündem olmuştu.

Kınık yine Şahan Gökbakar’ın, Gazeteci Murat Ağırel’in kendisiyle ilgili haberi paylaşmasına yanıt verdi. Ancak Kınık’a tepki bu sefer AKP’li Bülent Turan’dan geldi. Kınık’ın üslubunu eleştiren Turan, “Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız, açıklama yapacaksa yapsın. Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!” dedi.

Şahan Gökbakar da AKP'li Turan'ın paylaşımı üzerine "Ooo Kerem hafiften titreme geldi mi? Bak partililerin bile sana ayar çekiyor. Yanlışlarının bedelini ödeyip istifa etmek yerine, 'Atatürk de çadır sattı' diye yalan söylersen, Murat Ağırel gibi gazeteciler de çıkar yalanını suratına vurur. Afet zamanı çadır satan Kerem" ifadelerini kullandı.

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Gazeteci Evin Buldan mezarı başında anıldı

SONRAKİ HABER

Credit Suisse'in devralan finans tekeli UBS, 35 bine yakın çalışanı işten çıkaracak

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa