02 Nisan 2023 18:11

“İmar affı” reklamının oyuncusu Hasan Kaçan Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği paylaşımını sildi

Millet İttifakının cumhurbaşkanı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu "seccadeye bastı" gerekçesiyle hedef alan Hasan Kaçan paylaşımını sildi.

Hasan Kaçan (solda), Serkan Yakın, CC BY-SA 3.0, Wikimedia Commons | Ekran görüntüsü (sağda), @hetenketenabi'nin paylaşımından alınmıştır

Paylaş

"İmar affı" reklamının başrol oyuncusu Hasan Kaçan, 6 Şubat depremlerinden sonra büründüğü sessizliğini, Millet İttifakının cumhurbaşkanı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu "seccadeye bastı" gerekçesiyle hedef alarak bozmuştu. Kaçan, paylaşımını sildi.

İstanbul Platformunun düzenlediği iftar buluşmasına katılan Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun çektirdiği fotoğraf, cuma gecesi AKP’lilerce hedef alındı ve dolaşıma sokuldu. Kılıçdaroğlu, yanlışlıkla bastığını belirterek, üzgün olduğunu ifade etse de hedef gösterildi.

İktidarın 2019’da çıkardığı imar affı depremlerin ardından tartışmaya açılmış, o dönem televizyonlarda reklamlarla övülen "imar affı" hakkındaki reklam filminin yüzü Hasan Kaçan, uzun bir süre sessizliğe bürünmüştü.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanlışlıkla bastığı seccade ile ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunan Hasan Kaçan "Düşman olsa bu hakareti yapmaz. Bu hakaret kabul edilemez” ifadelerini kullandı.

Kaçan daha sonra paylaşımını sildi. 

(HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Tehlikeli gündem: Ukrayna’ya "barış gücü" askeri tartışması

SONRAKİ HABER

"Bir Halk Düşmanı" sahnede

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa