06 Nisan 2023 13:19

Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Mustafa Sarıgül: En doğru aday Kılıçdaroğlu'dur

Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret etti. Sarıgül, "En doğru aday Sayın Kılıçdaroğlu'dur" dedi.

Fotoğraf: CHP

Paylaş

Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun siyasi partilere ziyaret sürüyor.

Kılıçdaroğlu, bugün Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret etti.

Saat 12.00'de TDP Genel Merkezi'ne gelen Kılıçdaroğlu, beraberindeki heyetle birlikte Sarıgül ve TDP yetkilileriyle görüştü.

Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu ile Sarıgül, basın açıklaması yaptı.

Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin sorunlarını, siyasette bulunduğumuz noktayı görüştük. Güzel bir görüşme oldu. Önümüzdeki süreç içerisinde Türkiye'nin değişime ihtiyacı var. Halil İbrahim sofrasını büyütmek zorundayız. Yürekten teşekkür ederim" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun ardından konuşan Mustafa Sarıgül, "Türkiye Cumhuriyetimizin inşallah 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve değerli arkadaşlarını ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Çok güzel bir görüşmeyi heyetler arasında gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.

"Demokratik parlamenter sistemden yanayız" diyen Sarıgül, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına destek verdi. Sarıgül, "İnanıyorum ki Türkiye'mizi demokratik parlamenter sisteme geçirecek olan en doğru aday Sayın Kılıçdaroğlu'dur. İnanıyorum ki Türkiye'mizi raylarına oturtacak olan aday Sayın Kılıçdaroğlu'dur" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu daha sonra Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Önder Aksakal ile görüşmek için DSP Genel Merkezine gitti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Eskişehir’de kantin zamlarına karşı dışarıda yemek yiyen öğrencilere uzaklaştırma

SONRAKİ HABER

İsrail, Mescid-i Aksa baskını sonrası çeşitli ülkelerde protesto edildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa