08 Nisan 2023 17:18

Hatay’da çocuklar için şenlikler düzenleniyor

Kartal Belediyesi, deprem bölgesi Hatay Defne’de ‘çocuk şenlikleri’ düzenliyor. mahallelerdeki parklar ziyaret edilerek çocuklar için  oyun ve eğlence atölyeleri kuruluyor.

Fotoğraf: Kartal Belediyesi

Paylaş

Maraş merkezli depremlerin ardından bölgede çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi, büyük bir yıkımın yaşandığı Hatay Defne’de ‘çocuk şenlikleri’ düzenliyor. Etkinlik programlarında, mahallelerdeki parklar ziyaret edilerek, çocukların sevdikleri ve aileleriyle eğlenebilecekleri oyun ve eğlence atölyeleri kuruluyor. Atölyelerde; balon kıvırma, sokak oyunları, yaratıcı drama oyunları da yapılırken çocuklara çeşitli ikramlarda da bulunuluyor.

“ÇOCUKLARIMIZIN BUNA ÇOK İHTİYACI VARDI”

Defne’deki depremzedelerden Mutiha Öğüncü, bölgedeki çocukların bu tarz etkinliklere çok ihtiyacı olduğunu söyleyerek “Burada çok zor günler geçirdik. Başka bir yere gittik ama geri dönmek zorunda kaldık. Kartal Belediyesi bizi yalnız bırakmadı, çocuklarımız burada çok mutlu oldular. Buna çok ihtiyaçları vardı. Teşekkür ediyoruz” dedi.  Şenliklere katılan çocuklardan biri ise “Bugün burada arkadaşlarımızla birlikte çok eğlendik” dedi. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Almanya’da Paskalya gösterilerinde savaşa hayır mesajı

SONRAKİ HABER

Halkın değişim arzusu engellenebilir mi?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa