16 Nisan 2023 12:21

Konya'da emekli polis, eşi ile 2 çocuğunu vurdu

Konya'nın Selçuklu ilçesinde polislikten yeni emekli olan Salim Özçelik, eşini ve 2 çocuğunu vurdu. 50 yaşındaki Semra Özçelik'in durumu ağır.

Fotoğraf: DHA

Paylaş

Konya'nın Selçuklu ilçesinde emekli polis Salim Özçelik, tabancayla eşi Semra (50), kızı Aslıhan (20) ve oğlu Mehmet'i (24) vurdu. Yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılırken, Semra  Özçelik'in durumunun ağır olduğu belirtildi.

DHA'nın haberine göre toplu cinayet girişimi, saat 07.30 sıralarında Beyhekim Mahallesi'ndeki evde meydanageldi. Salim Özçelik, henüz nedeni belli olmayan sebepten beylik tabancası ile eşi Semra, kızı Aslıhan ve oğlu Mehmet Özçelik'i vurdu. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi.

Yaralılardan Semra Özçelik, sağlık ekiplerince Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, 2 çocuğu ise Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Semra Özçelik'in durumunun ağır olduğu belirtildi.

1 ay önce polislikten emekli olduğu öğrenilen 55 yaşındaki Salim Özçelik ise polis ekiplerince gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Sudan'daki çatışmalarda bir günde en az 56 kişi öldü, 595 kişi yaralandı

SONRAKİ HABER

Çengiz Çandar'dan "Dekorasyon" söylemi hakkında açıklama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa