17 Nisan 2023 14:47

Yeşil Sol Parti, Aydın Didim'de seçim bürosunu açtı

Yeşil Sol Parti, Aydın’ın Didim ilçesinde "İktidarı değiştirmek, demokratik bir cumhuriyeti inşa etmek için alanlardayız" diyerek seçim bürosu açılışı gerçekleştirdi.

Yeşil Sol Parti, Aydın Didim'de seçim bürosunu açtı

Fotoğraf: Elif Dikbaş/Evrensel

Yeşil Sol Parti, Aydın’ın Didim ilçesinde seçim bürosu açtı.

Açılışa Emek ve Özgürlük İttifakı bileşeni partilerin üye ve yöneticileri, HDP İstanbul Milletvekili Zeynel Özen, Yeşil Sol Parti Aydın 1. sıra milletvekili adayı Ebru Günay, 3. sıra adayı Mediha Ayhan, 5. sıra adayı Abdurrahman Saran ve 7. sıra adayı Zerrin Alparslan da katıldı. 

Konuşma yapan Zerrin Alparslan, “Tek adam yönetimine son vermek için Aydın'dan Yeşil Sol Parti listelerinden Emek Partisi adayıyız. Hep birlikte bu onurlu mücadeleye başladık. Seçimlerde ve seçimlerden sonra bu ömürlü mücadeleyi devam ettireceğiz” dedi. 

“SERMAYEYE KARŞI BİR ARADA MÜCADELE EDECEĞİZ”

EMEP’in Yeşil Sol Parti listesinden 5. sıra adayı Abdurrahman Saran da “Biz yıllardır mücadele içerisinde bir arada olduk. Bu beraberliğimiz Emek ve Özgürlük İttifakı bileşenleri olarak seçimlerde de devam edecektir. Sermayeye karşı bir arada mücadele edeceğiz” diye konuştu. 

Daha sonra söz alan Ebru Günay da “Biz bu iktidarı değiştirmek için alanlardayız. Biz demokratik bir cumhuriyeti inşa etmek için alanlardayız. Halkın sesini iktidara taşımak, halkın sesini meclise taşımak için alanlardayız ve mücadele ediyoruz” dedi.

Yeşil Sol Partinin Aydın Didim'deki seçim bürosu açılışı.

Fotoğraf: Elif Dikbaş/Evrensel

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi. (Aydın/EVRENSEL)

İLGİLİ HABERLER

Evrensel'i Takip Et