18 Nisan 2023 13:59

Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası için bağış yaptı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, parti örgütü üyeleriyle birlikte Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek için bağış yaptı.

Fotoğaf: CHP

Paylaş

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasına destek için bağış yaptı. Yurttaşlara çağrıda bulunan Kaftancıoğlu, "Miktarın hiç önemi yok, dayanışmanızı göstermeniz çok kıymetli" dedi.

Partinin İl Başkanlığının yanı sıra 39 ilçe örgütünün yöneticileri de Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyası için bağışta bulundu.

Taksim'deki banka şubesi önünde öğle saatlerinde açıklama yapan Kaftancıoğlu, "Devletin bütün imkanlarının seçime dönük, sınırsız ve hor bir şekilde kullanıldığı yerde halkın gelerek, hissederek verdiği 5 kuruşun çok daha güçlü olduğunu gördük. Halkın dayanışmasını büyütmeyi çok önemsiyoruz" dedi.

İstanbullulara çağrıda bulunan Kaftancıoğlu, "Halkın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na olabildiğince gönlünüzden koptuğunca, miktarın hiç önemi yok, dayanışmanızı göstermeniz çok kıymetli. Çünkü bir yanda halkla birlikte siyaset yapanlar var, diğer yanda ise devletin imkanlarını ve kaynaklarını hor kullananlar var" ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu’nun hesabına 55 bin 598 lira yatırdı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Manisalı esnaf : Soğan 30 lira olduysa ülke bitmiştir

SONRAKİ HABER

Aslıhan Sinem'in sokakta koşarak kaçtığı görüntüleri ortaya çıktı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa