19 Nisan 2023 11:49

Sosyal medyadan tehdit savurdu: "HDP'lilerin hepsinin listesi var, çocuğuna kadar…"

Yusuf Ziya K. adlı şahıs, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda "Biz ülkenin karışmasını isteyenlerdeniz. Silivri'de HDP'lilerin hepsinin listesi var, çocuğuna kadar…" şeklinde tehditler savurdu.

Ekran görüntüsü 'Yusuf Ziya' Facebook hesabından paylaşılan videodan alınmıştır.

Paylaş

Sosyal medya hesabından seçimlere dair video paylaşan Yusuf Ziya K. isimli şahıs, "Biz ülkenin karışmasını isteyenlerdeniz. Silivri'de HDP'lilerin hepsinin listesi var, çocuğuna kadar…" şeklinde tehditler savurdu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimi kazanması halinde Türkiye'de karışıklık çıkacağını söleyerek tehditler savuran şahıs, Silivri'de yaşayan HDP'lilerin hepsinin ve çocuklarının listesinin elinde olduğunu öne sürdü. 

İstanbul Silivri'de yaşadığını söyleyen şahıs, "Biz bu ülkenin karışmasını isteyenlerdeniz. Bu ülke karışmadan bu pisliklerin temizlenmeyeceğine inananlardanız. Ülkenin karışmasını bekliyoruz çünkü HDP seçmeninin, üyesinin Silivri'de, hepsinin bizde listesi var. Çocuğuna kadar, eve nereden gidip geldiğine kadar her şeyi biliyoruz. Müslüman uyanık olacak. İnşallah Kılıçdaroğlu 15 Mayıs'ta seçimi kazanır, Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakır ve bu ülke karışır. İşte o zaman sizin için cehennem başlıyor. O hani PKK'yı hoş göstermeye çalışan haberciler, size bunun hesabını soracağız. Size burayı dar edeceğiz. Hazırız. Hesap zamanı yakındır" sözlerini sarf etti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Bayram öncesi otogarda otobüsler boş kaldı

SONRAKİ HABER

Listeler hazırlanırken bel rahatsızlığı nedeniyle dinlenen Süleyman Soylu top sektirdi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa