Erdoğan depremzede çocuklarla 23 Nisan buluşmasında muhalefeti hedef aldı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda depremzede çocuklarla bir araya gelen Erdoğan muhalefeti hedef aldı. Erdoğan'ı anlamayan çocuk "Nasıl yani?" diye sordu.

Fotoğraf: TCCB/ Murat Çetinmühürdar /AA
AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda depremzede çocuklarla bir araya geldi. Erdoğan, çocuklarla buluşmasında muhalefeti hedef aldı.
Enerji Bakanı olarak söz alan bir çocuğun, açıklamalarından sonra söz alan Erdoğan çocuğa "Siz çok gayretlisiniz, hele hele Karadeniz gazını çıkardınız ki, artık dışa bağımlılıktan kurtuluyoruz.” dedi. Çocuk, Erdoğan’a “Enerjide tam bağımsızlık kazanıyoruz” diye yanıt verdi. Bunun üzerine Erdoğan “Ama sayın bakanımın bu muhalefet bizim dilimizden anlamıyor ya. Ne yapacağız onları?” sözleriyle muhalefeti hedef aldı. Erdoğan’ın sözlerini anlamayan kız çocuğu “Nasıl yani?” dedi.
April 23, 2023
Erdoğan devamında “Biz gazı bulduk diyoruz, onlar diyor ki ‘nerede.’ Karadeniz’de. Nerede, Filyos’ta. Onlara sormak lazım, haritada bizlere Filyos’u gösterin ey muhalefet. Bilmezler. Nerede Filyos? Zonguldak’ta.” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)
Evrensel'i Takip Et